Airbnb a Jászain

Szerencsésnek mondhatom magunkat, mert jó fej megrendelőink vannak, ennek az airbnb-nek a tulajdonosa pedig a top kedvenceik között mozog:). Hosszú távon volt kiadva a megkeresésünkkor a lakás, a kérés az volt, pofozzuk ki annyira, hogy átállhassanak vele a rövidtávú kiadásra. A lakást kb 10 évvel ezelőtt belsőépítész alakította ki, és bár a bézs sárga frissessége mára megkopott, a funkciókat elsőosztályúan alakította ki. A régi konyhából egy erkélyes fürdő lett, a konyha bekerült a nappaliba és a hálón kívül még egy gardróbhelyiségnek is van hely. De lássuk a képeket, milyen volt a lakás, mielőtt nekifogtunk az átalakításnak:

Ez az átalakítás kb olyan jellegű munka volt, mintha valaki lakáseladás előtt egy home staginget kérne. Főleg bútorok cseréjével, falfestéssel tegyük kívánatossá (a jelen esetben műszakilag jó állapotban lévő lakást). A megrendelő menet közben lecserélte a háló ablakait illetve ajtaját, ezek voltak a legnagyobb műszaki változások, illetve nagyobb munka volt a parkettacsiszolás és a festés. A konyhapadlóra festést javasoltunk, korábbi munkáink során már többször bevált ez a módszer. Ez a tulajdonosnak viszont nagyon idegen volt, és végül a pvc-re szavazott. A konyhai falicsempéket viszont lefestettük fehérre, csakúgy, mint a falat. Ugye, hogy egészen máskápp tündököl ebben visszafogott környezetben a fa frontú konyha?


előtte

utána

Máshol is igyekeztünk tartani a letisztult, természetes vonalat, anyagokat. Behoztuk a fát, a bőrt, a puha textileket. Itt is megálmodtunk egy nagy növényt a több kisebb mellé. A falakat a háló kivételével fehérre festettük, minden anyag és szín sokkal jobban érvényesül így, a hálóban a konyha szürke padlója köszön vissza. A lakás meghatározó elemei a képek, a bölények mellé a tulajdonos édesanyjának egészen különleges hangulatú akvarell képei kerültek. Kedvencem a hálóban lévő két gránátalma. De jöjjenek a képek, Nektek hogy tetszik a megújult lakás?


És jöjjön a játék nyertese, egy tanácsadás keretében  Sörös Ivettel fogunk találkozni, gratulálunk, vedd fel velünk üzenetben a kapcsolatot:)!

De a többiek se keseredjenek el, most szombat, május 04-ig 20%kedvezménnyel tudtok tanácsadás időpontot kérni tőlünk. A tanácsadás időpontja természetesen későbbre is eshet, sőt, a határidő csak az egyeztetésre vonatkozik:)! Várjuk az üzeneted, hogy kihozzuk a lakásodból a legjobbat számodra!Az “utána” fotókat Molnár Alida készítette

Using Format