Anniyra jók ezek a pórázok, még én is felvenném. Ja, fel is veszem!

Hiszek abban, hogy a nagy változások kis lépésekkel kezdődnek. Hiszek abban, hogy hatással vagyunk mindanniyan a klímaváltozásra és tudunk is tenni ellene. Minden apró lépés nagy jelentőségű, és számít. Szerettem volna én is tenni valamit a magam módján, ami túlmutat a mindennapi, saját családunkban alkalmazott erőfeszítéseken. Arra jutottam, hogy a grafikáimat vászontáskára viszem, Te pedig a vásárlásokat, bevásárlásokat környezettudatosabbá teheted, és remélhetőleg  szívesebben viszed ezt magaddal, mint a megszokott műanyag szatyrokat. A táskák füleit strapabíró fekete hevederre cseréltem először, de az “Urban Joy”  kollekció darabjai annyira szépen illettek az egyszerű fehér és fekete táskákhoz, hogy összekombináltam őket. Ezzel még vastagabb, strapabíró füleket kapunk, ami egészen más szintre emeli a korábban ismert vászontáska élményt. Nézzétek a végeredményt:

És be kellett látnom, hogy a minták olyan jól mutatnak mindenen, hogy feltekertem őket a derekamra is és ott is maradtak. A kevesebb több jegyében, a gyermekkorom hangulatát idéző klasszikusan egyszerű változatban készültek az övek:

Most meg is nyerheted akár az övet, akár a táskák valamelyikét, 2 dolgot kell csak tenned:

***Instagramon vagy Facebookon kommentben írd meg a játék posztja alatt, hogy mit szeretnél nyerni

***Kövesd az oldalamat

Két nyertest fogok sorsolni, egyet Instán, egyet Facebook-on, ezért megduplázhatod az esélyed, ha mindkét helyen játszol!

A játék november 22. 23:59:59-ig tart, 23-án sorsolom ki a nyertest 

És szintén november 23-től a frissen nyíló webáruházban pár napig még további meglepetések várnak Rátok!

A gyönyörű fotókat Molnár Alida készítette. Ami a földre van terítve, azt meg én.

***

I believe that small steps lead to big changes. I believe that every single person has an effect on climate change and we have a chance to do something about it. Every small step has a great importance. I have been thinking what I could do about it, besides our everyday efforts.I decided to put my graphics on canvas bags, so instead of standard nylon bags you can take the tote bags with you so you can be greener in the everydays. The patterns of “Urban Joy” collection complemented so well to black and white bags that I changed the handles and the result became something beyond the previously known “canvas bag feeling”.

I  love the patterns so much that I put them on my waist and left them there. In the name of “More is less” the belts are made in a simply classic way recalling my chidlhood mood.

You have to do only 2 things to play for it:

***Write a comment under the Instagram or Facebook post including your favourite item (bag or belt.)

***Like my page


I am to draw two winners, one on Insta, another on FB, so take your chance on both platforms!

The race is on until 23:59:59 22 November, I will draw the winners on 23 Nov. 


Using Format