Belvárosi fényfürdő

A számomra legizgalmasabb résszel kezdem. Ebben a lakásban az étkezőt a tulajdonos biciklije ihlette:
A lakás a XIII. kerület egyik hangulatos épületébentalálható a legfelső emeleten, ahol csak úgy ömlik be a fény. Ez még ez előtte állapotokon is jól látszott, ebbe szeretett bele a megrendelő.


Kérés volt, hogy a lakásban minél több legyen a fehér és a minimál design. A világos, natúr, letisztult elképzelésekkel jó tudtunk azonosulni, könnyen és gyorsan ment a tervezési folyamat. Becsempésztük a fát és a téglát is az enteriőrbe, ami ad egy kis kontrasztot és még jobban kiemeli a fehér frissességét. A nappali és a háló elválasztására üvagfalat javasoltunk.  A bútorok nagyrészét sikerült beszerezni a felújítás végére, több helyről kerültek be a lakásba. Az étkező például egy Ikeás asztal és Möbelkunstos székek házassága, az asztalba a megrendelő a GOA Home-ban szeretett bele, mikor a szönyeget vásárolta. Ja, igen, majd elfelejtettem, kifejezett kérés volt, hogy a fürdőbe szuszakoljunk be egy szaunát, megoldódott:). 

Nagyon szerettük ezt a munkánlkat is, és tervben is van, hogy elmegyünk egy új fotós körre, hogy bemutassuk, milyen kis idő elteltével jobban belakva  a lakás.


És ha szeretnél nyerni tőlünk egy ingyenes lakberendezési tanácsadást, játssz 04.29.23:59-ig 

Így tudsz részt venni a játékban:

***Írd meg kommentben a játék posztja alatt, hogy mit szeretnél átbeszélni: designt, tárolást, funkciókat vagy mindent:)?
***És persze kövesd az oldalamat!
Megduplázhatod az esélyedet, ha az insta oldalamon is játszol ;)


Using Format