Bemutatom: Bubit, a plüsskutyát

Nem tudom, hányan tudjátok, hogy nem csak kutyás kiegészítőket tervezek, hanem festek és lakberendezek is. Óriási meglepetés volt, mikor egy korábbi képvásárlóm, rendelt egy Flash nyakörvet és pórázt a kutyájának.  Gyönyörű lakásuk megjelent korábban a Lakáskultúra magazinban is, nézzétek, ott figyel a Banánlevelek képem a falon:). 


De vissza a kutyákhoz, kíváncsi voltam, miért éppen egy apricot törpe uszkárra esett a választásuk, és milyen vele az élet. Kriszta így mesélt erről:

“Gyerekkorom óta mindig volt kutyám, kezdetben nagytestűek, később, felnőttként viszont  már kistestű kutyust választottunk magunknak, a gyerekek mellé. Láttam egy fényképet egy ismerősöm kutyusáról, akkor még nem tudtam hogy milyen fajta. Megfogott a különleges szín és a plüss kutyás külső. 

Miután kiderült hogy uszkár, utánanéztem a fajtának és nagyon jókat olvastam róla. Kimagaslóan okos és tényleg könnyen tanítható! Ő volt a legnagyobb a fiúk közül az alomban és amikor elmentünk megnézni, Bubi barátkozott velünk leginkább. Az első pillanattól éreztük hogy ő kell nekünk :)


 A nevén nem sokat kellett gondolkodnunk.. A kisfiamnak régen volt egy kedvenc plüss kutyusa Bubi… 

Mivel mindíg volt kutya a háznál, így el sem tudnánk kézelni az életet egy négylábú nélkül! 

Ami meglepett Bubival kapcsolatban az az hogy hihetetlenül gyorsan tanul. Egy kis jutalomfalat csodákat művel… Imád kirándulni az erdőben, ott szabadon futkoshat le-föl, ez a legkedvesebb közös időtöltésünk.


Bubi a képeken a Flash nyakörvet és a Flash pórázt viseli, amit most január 27 23:59:59-ig 15% kedvezménnyel tudsz megvásárolni a webshopban.Using Format