Plusz egy nap! - Best of “Urban Joy”

Történt már Veletek olyan, hogy elterveztétek egy feladat végrehajtását és csúfosan kifutottatok aztán az időből? Nekem ez a jelenség a főiskolai tanulmányaim éveinek számában csúcsosodott ki, de erről részleteket a közeli barátaimon kívül másnak nem árulok el. Legyen elég annyi, ha nagyon nehezen megy a diploma megszerzése, ne keseredj el, lesz majd jobb is! 

Szóval nagyon készültem a webáruház nyitással a mai napra, de elúsztam, mint Egerszegi Krisztina Vitray Tamás lelkes bíztatása közben: “Ilyen nincs és mégis van!”

Erről amúgy van egy emlékvillanásom. Gimnáziumtól kezdve, állandóan minden tanulnivalót a legutolsó utáni pillanatra hagytam. Az érettségi volt a legszebb példája ennek. Gondosan kiszámoltuk a barátnőmmel, Melindával “ha ma elkezdünk tanulni, az csak napi 1 tétel” tökéletes! Minden egyes nap megbeszéltük, milyen jól állunk, szóval ha nem kezdjük azonnal, még az sem baj. És  természetesen eljutottunk odáig, hogy “ó, legalább csak egyszer tudjam átolvasni!!” Hányszor kívántam magamban azt vizsgák előtt, hogy bárcsak még EGY napom lenne! És íme, égből kapott ajándék, amit annyi év után átnyújthatok magamnak. A plusz egy nap! Köszönöm.

Az érettségihez még azt muszáj elmesélnem, mert rohannak meg az emlékek, hogy mikor elmentünk ilyen felkészülten érettségizni*, akkor, azzal a felkiáltással, hogy össze ne keveredjenek bennünk amit nagy nehezen átolvastunk talán egyszer (!), már nem nézegettük a tételeket, hanem a szép, ropogósra vasalt ruhánkban elmentünk vásárolni. Ha belegondolok már anyaként, hogy a gyerekeim tennék ugyanezt, talán nem lenne teljesen őszinte a mosolyom , de akkor nagyon sokat nevettünk. Melinda, emlékszem egy állatmintás felsőt vett, én meg egy Mona Lisa festményt ábrázolót. Ma is megvan! Egyszer lehet felveszem és megmutatom.

De most, vissza a jövőbe, készítem az áruházat, szombat este így vagy úgy, de megnyílnak a kapuk!

Addig is, hogy ne szomorkodjatok, csináljunk még egy játékot! Aki most nem nyert, újból esélyt kap!

A játék a régi! Ahhoz, hogy a kiválasztott darabot megnyerd, továbbra is csak két dolgot kell tenned:

***Instagramon vagy Facebookon kommentben írd meg a játék posztja alatt, hogy mit szeretnél nyerni

***Kövesd az oldalamat

Két nyertest fogok sorsolni, egyet Instán, egyet Facebook-on, ezért megduplázhatod az esélyed, ha mindkét helyen játszol!

A játék november 23. 23:59:59-ig tart, 24-én sorsolom ki a nyertest 

És szintén november 24-től a frissen nyíló webáruházban pár napig még további meglepetések várnak Rátok!

A gyönyörű fotókat Molnár Alida készítette. *Hogy le ne rágja senki izgalmában a körmét, azért elárulom, gimnáziumban - bár nem tanultam magam halálra - egész jól ment a tanulás, az érettségim is jól sikerült. Különösen, hogy a történelem tanárnőm kihúzott a pácból, de ezt azt hiszem már igazán nem lehet részletesebben leírni. Legyen elég annyi, hogy ha olyat húzol, amit év közben nem vettetek, mert nem volt rá idő, még akkor is lehet ötösöd, és még az elnököt is megnevettetheted! Katika néninek meg ezer hála még ilyen sok év távlatából is!

Using Format