Mi az összefüggés a lakberendezés és egy stílusos kutya között? - Avagy mi vitt rá, hogy nyakörvet és pórázt tervezzek

- Please scroll down for English -

Óriási lelkesedéssel írom ezt a posztot. Boldog vagyok és hálás, mert lehetőségem van a lakberendezés és a festés mellett egy újabb ötletemet megvalósítani és megmutatni Nektek!

30 éves koromban fordulópont volt az életemben. Új időszámítás kezdődött lelki és fizikai értelemben is. Anya lettem. A gyermekeinkre, a bővülő családunkra került a fókusz. A saját harmóniámra sokkal nehezebb volt odafigyelnem, kevesebb volt az énidőm. A családunk időközben még két kutyával bővült. A kutyáink, csakúgy mint a gyermekeink, önmagukban tökéletesek. Nekem a sűrű mindennapok zsibongó rohanásában még nagyobb igényem van a harmóniára, hogy lelkileg egyensúlyban legyek. Tudatosan elkezdtem odafigyelni arra is, mi vesz körül. Így készülnek a festményeim, amik számomra az abszolút nyugalmat hordozzák, és most az új ötletem is ebből az igényből született meg.

Az öltözködésben szeretem az egyszerűséget, a letisztultságot némi csavarral.  Mindezt a “kevesebb több” jegyében. Mikor kutyáink lettek a póráz, nyakörv kérdésében folyamatosan hiányérzetem volt. Egyszerűen nem találtam olyan darabot, amivel egészen elégedett lettem volna. Végül megalkottam a saját verziónkat magunk számára és ezzel egy egészen új, izgalmas terület tárult fel előttem. Alig várom, hogy további felfedező utakra induljak benne!

Hiszem, hogy a  legapróbb dolgok is változást tudnak generálni bennem, javíthatnak a hangulatomon. Kerekké teszik az egészet, mikor felcsatolom a pórázt, és a hátralapuló fülek és a meleg barátságos szemek hálával néznek rám. Igen, megyünk, együtt leszünk. Te meg én. Kattan a karabíner zárja, mint egy ajtó, nyílik egy másik univerzum. 


Az elkövetkező napokban megmutatom Nektek ezeket az ajtókat. Bemutatom a kollekciót. Nyakörveket, pórázokat és néhány olyan egyéb kiegészítőt is terveztem, amit most még nem árulok el, legyen meglepetés. Az elkövetkező 4 napban megismerhetitek a kollekció egyes darabjait, minden nap egy újabbat.

Instán és Facebookon is játszani is fogunk, megnyerhetitek a kedvenceteket! 

Játék: azok között, akik az elkövetkező 4 napban 

*az Instagram/ Facebook posztok alatt komentben leírják, hogy melyik darabot szeretnék megnyerni, sorsolni fogok. 

*Több poszt alatt is kommentelhettek, a sorsolást követően elég megjelölnie majd a nyertesnek az abszolút befutót. 

*Két nyertest sorsolok, egyet Instán, egyet Facebook-on.

Sorsolás november 23-án, pénteken!

És szintén november 23-től a frissen nyíló webáruházban pár napig még további meglepetések várnak Rátok!

Figyeljetek, holnap kezdünk!


***
Egy kis hangulatkép, ma még csak messziről

A címkék már a helyükön

Egy reggyeli nagy futással indult a nap a Dunánál

A gyonyörű Libertében fotóztunk, és sétáltunk még egyet a Szabadság téren. A Libertében szuper kedvesen fogadták a kutyákat. A fotó a Liberté saját oldaláról származik

Estére kidőltek a modellek

***

I’m very enthusisiatic and happy writing this post. It’s beacuse  I can finally share one of my dreams come true besides painting and interior design. At age 30 there was a turning-point in my life mentally and physically. I became a mother. My life focused on my children and our growing family. It was hard for me to concentrate on myself as I hardly had any “me-time”. Our family was still growing, we adopted two dogs. Our chlidren just like our dogs are just perfect as they are. But in the every day rush I have a strong need for harmony to keep me balanced. I’ve become very conscoius about my surroundings. That need inspires my paintings - they mean the essence of peace to me - and this need inspired my new idea too. When it’s about clothing I like basic, pure things. I believe in “less is more”. When we adopted our dogs I couldn’t find any collar or leash that I was totally satisfied with. At last I created our own version and by creating these accessories  I engaged with a whole new area that amazed me and can’t wait to go further! I believe that the smallest things can help me feel better and find my harmony. Everything suddenly clicks into place when I fix the leash to the collar and I can see my dogs ears gently pull back and their eyes smile at me gratefully. They know that walking is our time. A whole new universe. 

In the next four days I am to show you the collection. Every new day a new detail. Collars, leashes and a few other accessories - I won’t tell you more about them as yet, let it be a surprise! 


Let’s play on Facebook and Instagram! 

*Among those who comment under the Insta /Facebook posts on what they would like to win I’ll draw a winner. 

*If you like more than one piece, of course you can comment many times. The winner can name their absolute favourite at the end of the game. 

*I’ll draw two winners one on Insta and another on Facebook. I’ll draw on Friday 23rd November.

My webshop also opens on the 23rd November and I’ll prepare with big suprises there too!  

Using Format