Első munkánk…, kétszer

Úgy tűnik, nagyon szeretitek azokat a munkáinkat, ahol a magunk számára tervezünk. A mai bemutató több okból is érdekes. Egyrészt, mert ez az a lakás, amivel elindultunk a lakberendezés, majd a belsőépítészeti munka felé. Igaz, itt falmozgatások nem történtek, inkább csak esztétikai tuning, mégis ő az első mérföldköve ennek az utazásnak. Másrészt, mert itt az előtte állapotokat nem a hagyományos értelemben kell érteni. Mielőtt Andrissal “vidékre” költöztünk, családi életet élni, egy darabig ebben a lakásban éltünk. Mikor kiköltöztünk, átalakítottuk airbnb apartmanná. Az első változatban még inkább a barnás és a zöldes árnyalatok domináltak. Az Apartment Therapynak annyira megtetszett ez a verzió, hogy le is hozták az oldalukon. Íme az első verzió fotói:


Alighogy elindult a kiadás, szerettünk volna tovább frissíteni az összképen. Valahoyg még nem éreztük az igazinak. Egy nagy levegővétellel Andris lefestette a padlót, én pedig találtam egy gyönyörű perzsa szőnyeget, lecseréltük a képeket is a falon, kicsit skandináv irányba mozdult el a lakás. Azután nem változtattunk rajta semmit, majd mikor tavaly eladtuk, az új tulajnak is annyira tetszett, hogy a mai napig ebben az egyszerű, de nagyszerű állapotában bérelhető. Ebben a formájában is megjárt  a lakás néhány külföldi oldalt, sokan szeretik ebben a változatban is. Egyszer beválogatta egy külföldi lap a legszebb airbnb lakások közé. Azt írták róla: “ez a hely jellegzetesen európai jegyeket hordoz”. Izgalmas olvasni, ahogyan tengerentúli szemmel látják a munkánkat.


Ha Te is szeretnéd, hogy együtt gondolkodjunk Veled, Te hogy tudod a legtöbbet kihozni az otthonodból, legyen szó funkciók áthelyezéséről, tárolás optimalizálásáról, vagy a design finomításáról, akkor most szombat, május 04-ig 20%kedvezménnyel tudsz tanácsadás időpontot kérni tőlünk. A tanácsadás időpontja természetesen későbbre is eshet, sőt, a határidő csak az egyeztetésre vonatkozik:)! Írj nekünk, hogy kihozzuk az otthonodból a legjobbat számodra!

Using Format