Íme az első szett: “Kilim”

- Please scroll down for English -

Nagy örömmel mutatom be Nektek az “Urban Joy” kollekció első darabját, a “Kilim”-et, fogadjátok szeretettel!

 

Ez a leghangsúlyosabb minta a kollekcióban, talán mondhatom, hogy a kedvencem is. Jellegéből adódóan az időtlenséget hordozza magában. A kilim szőnyegek múltja évszázadokra tekint vissza, történeteket, életeket mesélnek a motívumai. Ezek a szőnyegek már évekkel ezelőtt elrabolták a szívemet. Ahol csak megjelennek, megtöltik az otthont élettel, páratlan az az érzés, amit egy kézzel szőtt szőnyeg látványa kelt. Mikor megláttam ezt az anyagot, azonnal ezek a varázslatos kilimek jutottak eszembe. A letisztult fekete-fehér színvilág nagyon modernné és frissé teszi a tradícionális jelleget. Elegáns és üde a végeredmény. Éppen olyan, mint amilyennek az agarakat, Mámit is látom. Tökéletes harmóniában vannak. Öröm nézni, ahogyan az előkelően hosszú arisztokratikus nyakat puhán körülöleli a múlt varázsa. 

A póráz is hangsúlyos szerepet kapott. Míg az egyik oldalán végigfut a nyakörv mintája, addig a másik oldalon a fekete heveder erős kontrasztot állít, már messziról magára vonja a figyelmet.


Szerettem volna, hogy a rövidebb nyakú kutyák és gazdáik is átélhessék ezt a varázst, ezért keskenyebb verzióban, is elkészült a nyakörv, illetve a hozzájuk tartozó póráz:


És a jó hír! 

Most meg is nyerheted akár a nyakörvet, akár a pórázt, 2 dolgot kell csak tenned:

***Instagramon vagy Facebookon kommentben írd meg a játék posztja alatt, hogy mit szeretnél nyerni

***Kövesd az oldalamat

Két nyertest fogok sorsolni, egyet Instán, egyet Facebook-on, ezért megduplázhatod az esélyed, ha mindkét helyen játszol!

A játék november 22. 23:59:59-ig tart, 23-án sorsolom ki a nyertest


A gyönyörű fotókat Molnár Alida készítette.

***


I am happy to introduce the first model of the “Urban Joy” collection, the “Kilim”.

 This one has the most dominant pattern, probably that is why I love it so much. Also, this pattern bears some timelessness. Kilim rugs have a long history, every piece tells a sory through its motifs. I fell in love with kilim rugs years ago. Every place they turn up, they bring life into it with their unreplicable nature. Once I glanced at the fabric in the shop I thought of these magical rugs. At the same time the freshness of the black and white makes it a modern urban pattern too. Elegant and energetic. Exactly as I see greyhounds, especially ours, Mámi. They come together in perfect harmony. It is so heartwarming to see this fabric gently embrace her aristocratic long neck. The leashes also got a strong character in the collection. One side is ruled by the kilim-patterned fabric, whereas the other side makes a contrast with its heavy-duty strap.  

I kept in mind the not-so-long-necked dogs so I also designed a narrower version with the same vibe. 
And now the good news: you can be the lucky one who takes an Urban Joy Kilim collar or leash free! 

You have to do only 2 things to play for it:

***Write a comment under the Instagram or Facebook post including your favourite item (leash or collar, size etc.)

***Like my page


I am to draw two winners, one on Insta, another on FB, so take your chance on both platforms!

The race is on until 23:59:59 22 November, I will draw the winners on 23 Nov. 

Go ahead and good luck!  

Photos were taken by Alida Molnár

Using Format