Itt festek én

Otthonról dolgozom, ami egyrészt szuper, másrészt katasztrófahelyzet. Mindkét pólust fokozandó, ráadásul Andrissal együtt, akivel idén volt 10 éve, hogy összeházasodtunk. Hogy ez pontosan milyen romantikus is a hétköznapokban azt szavakkal leírni nehéz, inkább mutatom egy képen:

Igen.

De kanyarodjunk vissza, hogy milyen környezetben élünk, dolgozunk, nagyon fontos. Úgy van ránk hatással, a teljesítményünkre, a lelkiállapotunkra, hogy sokszor észre sem vesszük. Egyik nap be kellett mennem egy plázába, pedig ha lehet kerülöm őket. A levegőhiány, az állandó morajlás és a rengeteg vizuális inger rettentően bántó, egy idő után fizikailag is rosszul kezdem érezni magam. És ugyanez igaz a mindennapjaimra is. Ha otthon (azaz jelen esetben az otthonomban és a munkahelyemen) is állandóan zajban élek, az ki fog hatni a teljesítményemre meg persze a közérzetemre is. Ennek tudatában törekedtünk úgy kialakítani az otthonunkat, hogy gyorsan és hatékonyan el lehessen pakolni, levegősek legyenek a terek, és olyan dolgokkal vegyük körbe magunkat, amikre szeretettel is nézünk. Amiben tudunk gondolkodni, alkotni. A festősarkom a nappaliban számomra ezeket mind megtestesíti. Világos, levegős, és mióta lett végre egy tároló komódom, ami mindent elnyel,  rendet is tudok tartani. Nagyon szeretem ennek a résznek a természetességét  és az egyszerűségét, a sok növényt. Szeretem hogy a régi festőállványom csodaszép, különleges hangulatú részletei milyen jól összesimulnak az egyszerű, új fenyő komóddal. Ez a sok kis részlet áll össze aztán egy inspiráló közeggé úgy, hogy ha nem dolgozom benne, akkor is feltölt, mert szép. 

Nagyon köszönöm Alidának, a fotósnak, aki sokkal szebben megörökítette azt, amit elképzeltem, hogy viszont szeretnék látni a képeken! Mert konkrét célom volt ám a fotósorozattal, végre megújítottam a honlapomat, a webáruházamat és (ha már az inspiráló közeg teljesítménynövelő hatásáról is beszéltünk) még egy angol nyelvű webáruházat is összeraktam, mindezt 2 nap alatt. Nagy levegővel meg is osztom hát a képeket veletek, gyertek, nézzetek körbe!Using Format