Miért tegyünk a falra képet, és milyet? Why should we decorate?

- Scroll down for English -

Gyakran borítanak el az érzelmek, ami néha jó, néha jobb lenne, ha tudnám kezelni a helyzetet. De az érzelemek jó dolgok, hatnak a mindennapjainkra, akár arra, hogy milyen ruhát veszünk fel aznap, akár arra, hogy milyen illatú szappant vásárolunk meg a boltban. És ez a folyamat kölcsönös, amit választunk, amivel körbevesszük magunkat, az visszahat ránk. Az otthonunk, a szűken vett környezetünk: a lelkünk visszhangja - és itt természetesen nem az árcédulákra gondolok. Biztos mindannyiunkkal előfordult már, hogy néha kupisabbak vagyunk, máskor meg olyan könnyedén megcsináljuk a házimunkát, hogy észre sem vesszük. Pedig a porszívót végighúzni a lakáson - brit tudósok bebizonyították - mindig ugyanolyan erőfeszítést igénylő munka.

A dekoráció, az apró finomságok, a kiegészítők,a képek a falon mind-mind a hangulatunk finomhangolásában játszik szerepet. Gondolatokat ébresztenek, észrevétlenül alakítanak, teszik a dolgukat. Ha ennek nem vagyunk tudatában, akkor is. 

A Szemüveges Kutyákról írtátok, hogy jókedvetek lesz tőle, megmosolyogtatnak. És még mennyi minden jó dolgot érhetnek el a felszín alatt is! 10.29 hétfőig még eléritek őket papírprinteken, vagy vászonprinteken, utána módosulnak a velük kapcsolatos jogaim és már csak az eredetiek lesznek megvásárolhatóak. Printek soha többé!

Ne hagyjátok ki az alkalmat, vegyétek meg őket most!I’m really emotional. Sometimes I like it, sometimes I wish I could handle this. But emotions have a good effects our everyday life. They affect what clothes we choose in the morning or what soap we choose in the supermarket. This process is mutual, our surroundings affect us, affect our emotions. Our home is our echo - and of course I don’t mean the price-tag. Sometimes we are untidy and sometimes we do the housework so easily. But vacuum-cleaning  - proven by British scientists - always takes the same energy.

Decoration, accessories, pictures on the wall are a kind of the fine tuning of our soul. Whether we are aware of this or we aren’t.

You wrote about the Dogs with Glasses that you like them, because they are fun, they make you smile and happy. And think about how many good things they could bring around on unconscious levels! You can get those prints only till 29th Ocotber, afterwards only the originals are available.

Get them NOW!

Using Format