Kis lépésekkel nagy változások felé

23 évesen költöztem Budapestre főiskolásként. Egy bank ügyfélszolgálatán kezdtem dolgozni a Váci utca közvetlen szomszédságában. Ahogy megkaptam az első fizetésem, végigvásároltam az összes fast fashion üzletet. Azóta egészen megváltoztak a vásárlási szokásaim is. Ha néha be is tévedek egy-egy fast fashion boltba, huszonötször átgondolom, tényleg szükségem van-e arra a holmira. Muszáj tudatosítanom magamban, hogy minden döntésemmel hatással vagyok a környezetemre, a jövőmre, a gyerekeim jövőjére.
Emiatt dilemmában is voltam, hogyan legyek úgy környezettudatos, hogy tele vagyok ötletekkel, festek, lakberendezek, és ráadásul ennek a kollekciónak a gondolata is megszületett.
Két választ adtam magamnak, ami feloldotta a diemmámat :

Igyekszem, hogy a legkiválóbb minőségű termékeket hozzam létre. Arra törekszem, hogy valamilyen különleges hangulatot vigyek akár egy lakásba, akár a sétába , amit minden nap megteszel a legjobb barátoddal. Örülök, ha sikerül színt vinni a szürke hétköznapokba.

Manufakturális jelleggel dolgozom, nem halmozom a készleteket. Kapszulakollekciót készítettem, kevés minta, ami többféle hangulatba is belesimul. Hiszek abban, hogy az a munka, amibe beleteszem a szívem és a lelkem, értékes. Hiszek abban, hogy van értelme a mennyiségi fogyasztást minőségire cserélni.

Örülök, ha Te is így gondolod, és ezzel közösen haladunk kis lépésekkel nagy változások felé.

És amit már nagyon vártam, fogadjátok szeretettel a webshopomat, amit folyamatosan bővítek majd a printekkel is.

Látogassátok meg, és írjatok üzenetet, mit gondoltok, van-e valami benne, ami kimaradt és fontos lenne? Bármilyen kérdésetek felmerül, szívesen válaszolok!


Using Format