Mi a közös bennük: Los Angeles, Forbes, Cesar Millan? Oldiart!

Please scroll down for English

***

Mi a közös Los Angeles legmenőbb interior stylistjában, a Forbes Magazinban és Cesar Millanban? Oldiart!Éppen azon gondolkodtam egyik nap a postán, milyen sok helyre küldtem már printeket az évek alatt. Bizony, minden kontinensen lapul már néhány Oldiart. 
Az egyik legemlékezetesebb küldemény Los Angelesben landolt. Emily Hendersonnak postázhattam a Búcsút, aki a külföldi interior stylistok közül a kedvencem. Nem csak a munkássága miatt, de a humorát is nagyon bírom. Régebb óta követem, mint festek, és emlékszem arra a hihetetlen érzésre, mikor láttam egy fantasztikus étkezőben a Búcsú előtt pózolni őt. Nem tudom, melyikünknek volt szélesebb a mosolya, nekem vagy neki (nekem).  


Hasonlóan nehezen felfogható élmény volt az is, amikor Cesar Millan - akinek az elbűvölő lénye, állatszeretete és az évek/évtizedek óta változatlan szerénysége példaértékű számomra - megosztotta  a Daddy kutyájáról készített festményemet.

A legnagyobb meglepetések mindig onnan jönnek, ahonnan a legkevésbé várjuk. Egy fotós barátom hívott egy nap, közel egy éve, hogy vegyem meg a Forbes Magazint. Gondoltam benne lesz egy fotója, de mikor kinyitottam, majdnem hanyatt estem a meglepetéstől. Ott virított az én kis Gidám! Titkos álmom, hogy egyszer a Forbes Magazinban benne legyek, ha minden kötél szakad, a Gidával már lehet kipipáljuk ezt a tételt a bakancslistámon :) .

És a legkedvesebbek se maradjanak ki, akik természetesen magyarok:). Merci és Ancsa, akiknek legnagyobb rajongójuk vagyok, akik valóra váltják folyamatosan az álmomat és a képeimet a világ legmenőbb lakásaiba stylingolják be! Most csak a teljesség igénye nélkül válogattam képeket, annyi van a Vespán és a Dalmatán kívül is, hogy egy külön posztot fogok nekik szentelni egyszer <3.


***

What do the coolest interior designer in Los Angeles, the Forbes Magazine and Cesar Millan  have in common? Oldiart!One day as I was standing in the long Xmas queue at the post office I was thinking that I’ve already sent paintings or prints to all of the continents. One of the most remarkable packages was sent to Los Angeles. I sent a Farewell print to Emily Henderson, my favourite foreign interior stylist. I love not only her work but also her sense of humor. I started following her even before I started to paint. I remember that feeling as I saw her posing in front of the Farewell. I had an even wider smile than hers.It was likewise hardly apprehensible when Cesar Millan whom I had watched and read previously shared my painting of Daddy. I respect him so much for his work and his humbleness. 

Biggest suprises come when you don’t expect. One day about a year ago my photgrapher friend called me and told me to go and buy the Forbes Magazine but he didn’t say why. I thought there must be one of his pictures and I almost fainted because there was my sweet little Fawn! One of my secret dreams is to be in the Forbes. Well, in a pinch we can check this item on my bucket-list. And last but not least I have to mention my all time favourites, Merci&Ancsa, who happen to be Hungarians of course. They make my dream come true continuously as they style my works into the coolest flats on Earth!  Using Format