BREAKING Utoljára kaphatóak a Szemüveges kutyák!

A Szemüveges Kutyák utoljára kaphatóak 10.29-ig, most ráadásul 20% kedvezménnyel. Utána soha többet nem fogom árulni őket, utoljára tudtok élni a lehetőséggel, most! Hogy miért nem lesznek többet, arról itt írok bővebben.

A boltban találtok papír és vászonprintet belőlük. Mindkét fajta nyomat kiváló minőségű, a vászon vakrámára feszítve igazi festményélményt nyújt.

A Szemüveges Kutyák mára szinte összefonódnak számomra Mercivel és a Merci&Ancsa Dekorral. Nem titok, hogy a lakberendezés is szívem csücske. Van két őrült nő Magyarországon, akit biztosan mindenki ismer, aki kicsit is beleásta már magát itthon a lakberendezés témába. Ők Merci és Ancsa , azaz a Merci&Ancsa Dekor. Meghatározhatatlanul egyedi stílusuk elsöprő, még csak hasonlót sem tudok mondani hozzájuk. Rajongásom tárgyai ők ketten:)!

Évekkel ezelőtt ismerkedtünk meg az internet bugyraiban, aztán személyesen is. Számomra óriási megtiszteltetés és öröm, hogy szeretik a képeimet, és azok a folyton megújuló, változó stílusú otthonaikban már-már állandó lakóknak számítanak. Mercinél a Szemüveges Kutyák betonozták be magukat. Óriási azt látni, ahogyan Merci minden szabályt felrúgva újra és újra alkotja az otthonát, és a Szemüveges Kutyák a legkülönfélébb stíluskavalkádban is megtalálják a helyüket. Kiválogattam néhányat a teljesség igénye nélkül, nagyon nehéz válogatni, rengeteg van:


Ne felejtsd, már csak 4 napig vásárolhatsz 20% kedvezménnyel a Szemüveges Kutyák nyomatokból. Nem hirdetek több ilyen akciót, sőt, a Szemüveges Kutyák végleg lekerülnek a kínálatból, ezért vedd meg őket most

Using Format