Tetőtéri szoba egy kamasz lánynak

Ebben a projektben egy kamasz lány számára kellett újragondolnunk egy ház korábban nem használt részét, ami egykor pajtaként funkcionálhatott. A szuper jófej és kedves megrendelők igénye volt, hogy a lányuknak kényelmes, világos lakrésze legyen, ahol van természetesen egy tanulósarok és sok hely a könyveknek, nagyon szeret olvasni. 

Érdekesség, hogy a fotózás éppen a építés utolsó napjára esett, ezért a könyvek töredékét pakoltuk csak ki a polcra. A szoba rejt egy kisebb padlástérre vezető ajtót, ami szintén könyvespolcként funkcioánál alapesetben, de mögötte roskadoznak a könyvek.

A régi sötét pajta világos és szellős lett, igazi kis elvonuló kuckó. 

Nagyon szuper igényeik voltak a megrendelőknek, többek között szerettek volna egy nagyméretű üzenőfalat. Egy hatalmas, leddel megvilágítot üvegtábla került a szobába, ami este szuper hangulatvilágítást is nyújt.


 A szobához tartozik egy fürdő is, ami bár pici méretű, mégis skerült a mosdó és tusoló mellé egy szaunát is beépíteni. 


Innen indultunk egyébként:


A tervezés végén pedig eljátszottunk a gonodlattal, hogyan oldottuk volna meg, ha ebbe a lakrészbe más funkciót kellett volna tervezni. Egy nappali és egy konyhaterv készült:


Ha pedig szeretnél nyerni tőlünk egy ingyenes lakberendezési tanácsadást, játssz 04.29.23:59-ig, sorsolás 04.30-án.


Így tudsz részt venni a játékban:

***Írd meg kommentben a játék posztja alatt hogy mit szeretnél átbeszélni: designt, tárolást, funkciókat vagy mindent:)?
***És persze kövesd az oldalamat!
Megduplázhatod az esélyedet, ha az insta oldalamon is játszol ;)


Using Format